RESTAURANT DE TRAMHALTE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant De Tramhalte. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2024 om 21:54 Twee salades besteld, 1x gerookte zalm en 1x Serrano ham. Echter was de sla nergens te bekennen. Beide schalen lagen vol met grote plakken zalm en ham, met hier en daar een kruimel sla en waterkers ter garnering, in plaats van andersom. Jammer!!
4 apr 2024 om 19:20 De prijs is zeker waard voor wat je krijgt. Het is zeker lekker! (Ik heb maar de zalm schotel gehad)
14 mrt 2024 om 20:41 zoals altijd lekker. de porties zijn ook voldoende.
29 feb 2024 om 20:05 lekker en top..
26 feb 2024 om 17:25 Wij hebben nog nooit zulke mini menu's ontvangen voor dit soort bedragen, echt om te huilen!!! Biefstuk en schnitzel menu besteld en het vlees moesten we serieus met een loep zoeken. Alles zonder kruiden/zout, smaakloos!! Triest!! Nooit meer!!!
8 feb 2024 om 17:46 zoals altijd gewoon erg lekker
17 jan 2024 om 20:40 Schnitzel menu zat geen saus bij
4 jan 2024 om 20:15 Eten was nagenoeg koud. De porties klein. Niet tevreden.
30 dec 2023 om 21:41 6 van 5 sterren
15 nov 2023 om 21:35 Blij verrast met hoe goed de maaltijd was. Porties waren goed, alles was lekker op smaak, en voor dit geld twijfel ik of je het ergens beter kunt krijgen. Aanrader!
15 nov 2023 om 20:54 alles super .